Yritys

St-team – Tilan ja valon hallintaa vuodesta 1974


Auran ST-Team on koonnut ammattitaitonsa yhden katon alle jo vuodesta 1974. Keskeisimpiä tuotteita ovat tilanjakajat, murtosuojaratkaisut sekä auringonsuojaus. Kaikki tuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Käytössäsi ovat alan ammattilaiset, laadukkaat komponentit sekä sertifioidut materiaalit.

Panostamme vastuulliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan:

 • ASIAKKAAMME

  Asiakkaamme koostuvat pääosin maan johtavista rakennusalan ammattilaisista sekä kunta- ja yksityissektorista.
  Scandinavian Wall Group toimii vientikumppanina muualle Eurooppaan.

 • ASENNUSPALVELU

  Mitoitus- ja asennuspalvelumme on koko maan kattava. Useat ammattitaitoset asennustiimimme toteuttaa työt vaativissakin kohteissa viimeistelyä unohtamatta.

 • AURATECH-HUOLTOPALVELU

  Huoltopalvelumme ammattilaiset huoltavat kohteenne tilavarusteet koko elinkaaren ajan. Toimimme huoltosopimuskumppanina mm. Turun ja Tampereen kaupunkien kanssa.

 • Scandinavian Wall Group

  Scandinavian Wall Group -partnerina käytössäsi on laaja ammattilaisten verkosto, joka operoi Euroopanlaajuisesti.
  Kumppaniverkoston yritykset ovat sitoutuneet luotettavaan toimintaan, jossa tuotteiden ja toiminnan laatu on tärkein edellytys.

 • LUOTETTAVA KUMPPANI

  Olemme luotettava kumppani koko toimitusketjun alusta loppuun. Tilaajavastuutietomme on saatavilla helposti Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelusta.

 • MUKANA SPONSOROIMASSA

  Sponsoroimme toista vuotta TPS Naisten joukkuetta liigamenestyksen tiellä.

 • MUKANA SPONSOROIMASSA

  Tuemme kolmatta vuotta Team Rynkeby Turun tiimiä matkallaan pyörällä Pariisiin, ja keräämään varoja vakavasti sairaille lapsille sekä heidän perheilleen.