Kulissinostimet ja valaisinansaat

Aura-kulissinostimet

Aura-kulissinostin on sähköisesti alaslaskettava, kevyt teräksinen ansas näyttämökulissien ja verhojärjestelmien nostoon ja laskuun. Aura-kulissinostinten kuormankesto suunnitellaan ja valmistetaan aina vastaamaan esitystilan varusteiden kuormitusta.

Kannakoinnit, koneistot ja nostokelat toteutetaan aina turvaluokitusten mukaisesti yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti.

Aura-valaisinansaat

Aura-valaisinansaat suunnitellaan ja toteutetaan aina vastaamaan esitystilan ja -tekniikan tarpeita. Sähköisesti alaslaskettavat teräksiset valaisinansaat voidaan kaapeloida laskostuvalla lattakaapelilla johtokouruun. Lattakaapelissa saadaan tuotua virransyötön lisäksi äänikaapeleita ja DMX-ohjauskaapeleita.

Aura-valaisinansaiden sähköistys pystytään integroimaan suoraan ansaisiin sähkösuunnitelmien mukaisesti tehdastyönä, jolloin työmaalla tai kohteessa tehtävät sähkötyöt vähenevät.

Aura-valaisinansaisiin kiinnitettävät valaisimet ja kaiuttimet voidaan suojata ansaaseen kiinteästi asennettavalla teräsverkolla tai alakattolevyillä, mikäli mekanismi asennetaan alakaton sisään. Suojaverkko on käytännöllinen esimerkiksi liikuntasaleissa käytettävissä valaisinansaissa.

Aura-kulissinostinten tapaan kannakoinnit, koneistot ja nostokelat toteutetaan aina turvaluokitusten mukaisesti yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti.