Suojaverkot

Aura 50-pallosuojaverkko

Aura 50-pallosuojaverkot toteutetaan joko sähköisesti tai manuaalisesti sivuun liikuteltavina suojaverkkoina. Mikäli verkon toistuva liikuteltavuus ei ole vaatimuksena, suojaverkot voidaan toteuttaa kiinteä-asenteisena. Aura 50 pallonsuojaverkot soveltuvat käytettäviksi esimerkiksi liikuntasalien ikkunoiden suojaamiseen palloniskujen osalta.

Verkon läpi kuljetetaan alumiiniset pysty- tai vaakajäykistimet, jotka estävät verkkoa joustamasta suojattavaa kohdetta vasten. Käytettävä verkko on urheilu- ja liikuntasalivarusteiden yleisten suositusten mukaisesti 40 mm:n silmäkoon, ympäripauloitettua verkkoa.

Kiinteästi asennettavien Aura 50 pallosuojaverkot asennetaan pikakiinnikkein, jotta verkko on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin ikkunan pesun ajaksi.

Aura 100-suojaverkko

Aura 100-suojaverkot on sähköisesti tai manuaalisesti liikuteltava suojaverkko. Käytettävä verkko on vakiona urheilu- ja liikuntasalivarusteiden yleisten suositusten mukaisesti 40 mm:n silmäkoon, ympäripauloitettua verkkoa. Verkon alareunaan ommellaan alapainopussi, joka pitää suojaverkon ojennuksessa palloniskujen osalta.

Aura 100-suojaverkot soveltuvat urheilutilojen katsomoiden tai juoksuratojen suojaamiseen.