Valkokankaat ja projektorihissit

Aura-valkokankaat

Aura-valkokangas on mekaanisesti tai sähköisesti alaslaskettava valkokangas. Kattavan kangasvalikoiman ansiosta voidaan ratkaista tilojen erilaiset projisointitarpeet, joten kuvan ja värien heijastumisen optimoimiseksi käytettävä projisointilaitteisto, äänentoiston sijainti ja kuvan katselukulmat olisi hyvä tietää ennen kankaan valintaa.

Aura-alatukkivalkokankaat

Aura-alatukkivalkokangas on vakaa valkokangasjärjestelmä, joka soveltuu parhaiten suuriin heijastuskokoihin. Sähköisesti alaslaskettava alatukkivalkokangas kiertyy alaosastaan ylös, jolloin alatukki toimii painona ja kangasta suoristavana rakenteena.

Kattavan valkokangasmalliston vuoksi käytettävä projisointilaitteisto, äänentoiston sijainti ja kuvan katselukulmat olisi hyvä tietää ennen kankaan valintaa, jotta optimoidaan kuvan, värien ja äänen heijastuminen yleisölle kaikkialla tilassa.

Arena-projektorihissit

Arena on teräsrakenteinen projektorihissi, joka nousee sähköisesti ylös esitystilanteen päätyttyä. Kapean saksimekanisminsa ansiosta projektorihissi vie erittäin vähän tilaa. Projisointilaitteiston mitat määrittelevät projektorihissin alustan mitoituksen.