Uusi sisustusrakentamisen konseptimyymälä Turkuun

Aura shop liiketila

Huhtikuussa avattu Aura Shop on täysin uudenlainen sisustusrakentamisen konseptimyymälä.
Uusi konseptimyymälä palvelee pääasiassa yksityistalouksia sekä yritysasiakkuuksia kaikissa tilan ja valonhallinnan tarpeissa Varsinais-Suomen alueella.
Auran St-Teamin alaisuudessa toimiva Aura Shop keskittää kuluttaja-asioinnin sujuvien liikenneyhteyksien päähän Kauppakeskus Länsi1:n tiloihin. Konseptimyymälässä pääsee tutustumaan kattavasti tuotteisiin sekä niiden toiminnallisiin ominaisuuksiin yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.

Sisustusrakentajana Finlandia-talosta Ouluhalliin ja Hotelli Börsistä Kämppiin


Kaarinalainen St-team on valtakunnallisesti tunnettu rakennusalan kokonaistoimittaja mittavissa julkisissa rakennushankkeissa. Pääasialliset hankkeet ovat koulu- ja toimitilarakentamisen parissa. Uuden avatun konseptimyymälän tarkoitus on tuoda julkisissa hankkeissa hyväksi todettu laatuajattelu myös kuluttaja- ja yritysasiakkaiden saataville.

”Julkisten kohteiden rakentaminen perustuu vahvasti luokiteltuun laatuajatteluun niin tuotteiden sertifioitujen standardien kuin palvelutasonkin osalta.

Tätä samaa toimintamallia hyödyntämällä, haluamme tuoda korkealaatuiset ja räätälöidyt ratkaisut myös koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin
– ihan tavallisten kuluttajien saataville”,
yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Rantanen kertoo.

Tuote- ja palveluvalikoima kattaa kiinteät sekä liikuteltavat lasiseinät ja -kaiteet sisätiloihin ja terasseille, eteistilojen ja tilanjakoon tarkoitetut liukuovet sekä häikäisynesto- ja verhojärjestelmät yhdistettynä taloautomaatioon. Myös sisustusarkkitehtien suuren suosion herättäneet huopaovet on tuotu yksityisasiakkaiden saataville.

Auran St-Team Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Rantanen

Asumisturvallisuus ja energiansäästö kulmakivinä


”Usein kuluttajat jäävät melko yksin vastuuseen siitä, että ostetut tuotteet soveltuvat käyttökohteisiinsa ja tulee asennetuiksi oikeaoppisesti”, Rantanen kertoo.
Toiminnallisten tuotteiden vaikutus esimerkiksi kiinteistön energiansäästöön tai asumismukavuuteen ja -turvallisuuteen on merkittävä.
Kuluttajien tuntemus tuotteiden nykyteknologiasta tai turvamääräyksistä on vaihtelevaa.

”Aura Shopin asiakkaalle ammattitaitoinen henkilökunta ja yksilöllinen suunnittelu on olennainen osa palveluketjua. Olipa kyseessä pelkkä tuotteiden toimitus tai kokonaisurakointi asennuspalvelun kera, haluamme varmistaa, että oikea tuote valitaan oikeaan paikkaan ja maksimoidaan toiminnallisten tuotteiden turvallinen käyttö ja pitkäikäinen hyöty”, Rantanen jatkaa.


Yrityksen juhlavuosi käynnistyi vilkkaana

Jo vuodesta 1974 alallaan toiminut St-team viettää 50-vuotisjuhlavuottaan.

Vaikka rakennusteollisuuden näkymät ovat pysyneet niukkoina, yritys on nähnyt mahdollisuuden investoida uuteen palvelukonseptiin.

”Asuntorakentamisesta poiketen julkisten kohteiden rakentaminen on pysynyt kannaltamme vakaana ja jopa aikaisempia vuosia kiivaampana.

Kuluneen kevään aikana olemme käyneet useita rekrytointiprosesseja läpi ja olemmekin saaneet mukavasti lisää väkeä taloon”, Kimmo Rantanen avaa.

Kuluttajien vastaanottoa odotetaan mielenkiinnolla uuden konseptimyymälän johdosta.

”Uskomme, että Aura Shopin toimintamallilla on kysyntää ja vastaa kattavasti kuluttajien tarpeisiin. Vaikka tällä hetkellä yleinen taloustilanne hieman jarruttaa, ihmisillä on nyt hyvin aikaa suunnitella tulevia remontteja ja käydä niitä ammattilaisen kanssa läpi”, Rantanen summaa.

Aura Shop
Aura Shopin konseptimyymälä

Aura Shopin konseptimyymälän aukioloaikoihin ja palveluvalikoimaan pääset tutustumaan Aura Shopin verkkosivuilta www.aurashop.fi
Instagramissa pääset seuraamaan uusia julkaisuja tästä!