BIM-objektit suunnittelutyön tueksi

Olemme koostaneet yhdessä partneriverkostomme Scandinavian Wall Groupin kanssa kattavan BIM-objektikirjaston Aura 600 siirtoseinien ja Aura 120 taiteseinien osalta.
ArchiCAD ja Revit -ohjelmistoille yhteensopivat objektit nopeuttavat ja helpottavat tilojen suunnittelua sekä edesauttavat havainnoimaan niiden toiminnallisia ominaisuuksia.

Tutustu alla olevaan videoesittelyyn, jossa on lyhyt kooste BIM-objektien tarkemmista ominaisuuksista ArchiCAD-ympäristössä.

Siirtoseinien BIM-objektien avulla pystytään luomaan helposti ja kattavasti suunnitelmat siirtoseinistä, niiden elementtityypeistä sekä järjestelmän kiskostojen osalta. Siirtoseinät on mahdollista mallintaa suoraan pohjakuviin tai 3D-visualisointiin.

BIM-objektien avulla tehtävän mallintamisen etuina ovat täsmällisten ja toteutuskelpoisten suunnitelmien laatiminen sekä tilavarausten ristikkäisyyksien vähentäminen. BIM-objektien avulla on mahdollista havaita jo suunnitteluvaiheessa esimerkiksi kiskostojen sijainnit ja niiden kiinnityspisteet, sekä ympäröivien rakenteiden tilavaraukset.

BIM-objektien avulla toteutettu suunnittelu myös edesauttaa visualisoimaan tilaa ja tilan toiminnallisia tarpeita entistä laaja-alaisemmin, jolloin esimerkiksi käyntiovien tai lasi-aukollisten elementtien sijoittelua on helppoa testata ja havainnoida.

Lataa BIM-objektit helposti käyttöösi ArchiCAD tai Revit-ympäristöön täältä.