Tilan ja valon hallintaa vuodesta 1974

suunnittelijat

Suunnittelu-

palvelumme toimii suunnittelun tukena arkkitehdeille ja sisustus-

suunnittelijoille.

ammattilaiset

Toteutamme kaikki kohteenne tilan- ja valonhallinnan ratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

kotitaloudet

Aurashopin laadukkaat ratkaisut on suunniteltu kotiasi ajatellen!

22.9.2015

Vantaan Aurinkokivi

Olemme mukana toteuttamassa Aurinkokiven monipalvelukeskusta Vantaan Kivistöön. Firan urakoimaan palvelurakennukseen sijoittuvat koulu, päiväkoti ja äitiys- ja lastenneuvola. Käyttäjinä tulevat olemaan myös musiikkiopisto ja kuvataidekoulu.

 

Toimitamme kohteen sähköisesti tiivistyvät Aura 600 Easymatic-siirtoseinät. Siirtoseinät jakavat opetus- ja perhevalmennustiloja, liikuntasalia ja näyttämöä.

 

Kahdessa vaiheessa toteutettava Aurinkokivi on Vantaan kaupungin mittavin uudishanke lähivuosina.

 

Hankkeen ensimmäinen vaihe valmistuu 2016 syksyllä.

10.7.2015

Espoon sairaala

Toimitamme äänieristävät Aura 120 taiteseinät, Aura 600 siirtoseinät sekä Aura 920 lasisiirtoseinät Jorvin sairaalan viereen rakennettavaan jättihankkeeseen, Espoon kotiutus- ja kuntoutussairaalaan.

 

KOy Espoon sairaala on Espoon kaupungin kaikkien aikojen suurin investointi, joka toteutetaan Lujatalon SR-urakkana (suunnittele ja rakenna).

 

Rakentamisen runkovaihe on loppusuoralla ja sisätilojen rakentaminen on käynnistymässä. Yhdystunneli Jorvin sairaalaan on myös rakenteilla. Sairaala valmistuu alkuvuodesta 2016.

9.6.2015

Hämeenkyrön monitoimikeskus

Lujatalon kanssa toteutettava Hämeenkyrön monitoimikeskus on uudenlaisen avoimen oppimisympäristön tilaratkaisuja sisältävä kokonaisuus, jossa hyödynnetään luovia tapoja energiatehokkuuden ja ekologisuuden lisäämiseen.


Opetustilat jaetaan Design by irokoo huopaovilla. Iltakäyttöön suunniteltu kirjasto rajataan Suojari-saksiveräjillä, jotka soveltuvat visuaalisesti kohteen sisäpuoliseen kulunestoon. 

 

Tilat valmistuvat vuonna 2016.

Tilan ja valon hallintaa vuodesta 1974

Auran ST-Teamin keskeisimpiä tuotteita ovat tekniset tilanjakajat, mekaaniset murronestolaitteet sekä sisä- ja ulkopuoliset aurinkosuojat.

Lähes kaikki tuotteet valmistetaan mittatilauksella suunnitelmien mukaisesti ja käytössäsi ovat alan ammattilaiset ja alan kaikkien valmistajien materiaalit ja värimallistot

Auran ST-Team Oy

Myynti ja tarjoukset

Jälleenmyynti